Fora de la Uni: Què fan els nostres estudiants a més d’estudiar?

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de desembre de 2021
 
Fora de la Uni: Què fan els nostres estudiants a més d’estudiar?

Les activitats complementàries i extraescolars ens ajuden a desenvolupar-nos com a persona. Et convidem a conèixer les que realitzen els nostres estudiants.

La Universitat de València compta amb més de 51.000 estudiants en els seus 56 graus, 15 doble graus, 136 màsters oficials i 60 programes de doctorat.

La nostra Universitat es configura, així, com una de les primeres universitats d’Espanya per la seua oferta que abasta totes les branques del coneixement, comptant amb tres campus metropolitans a València (Blasco Ibáñez i Tarongers) i a Burjassot-Paterna, a més del Campus d’Ontinyent i el Centre Internacional de Gandia.

Les i els estudiants de la Universitat de València no sols estudien, també desenvolupen nombroses activitats, tant esportives com de caràcter cultural.

En el programa ‘Fora de la Uni’, una producció UVcomunicació realitzada pel Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València pots conèixer algunes de les seues històries.

Històries com la de Victòria Díez, que estudia el grau en Biotecnologia, juga a pilota valenciana, i és campiona autonòmica en la modalitat de raspall. O la de Pablo Veigas, estudiant de Comunicació Audiovisual i actor de teatre grecollatí. Podràs conèixer també a Paco Rubio, que estudia Medicina i Filosofia i juga a escacs, arribant al campionat mundial universitari d’aquest esport.

Maria Ginestar cursa el Màster en Professorat de Secundària i fa dibuix fora de la Uni; Fran Hidalgo estudia Dret i forma part de l’equip d’handbol de Quart i ha arribat al campionat d’Espanya en la selecció de la Universitat de València.

Nilu Atli va vindre en el programa Erasmus i s’ha quedat a la UV a estudiar Nutrició Humana i Dietètica i balla salsa cubana; Hèctor González estudia Fisioteràpia i és campió autonòmic de frontenis en l’equip de la Universitat de València, rebent el guardó com a millor esportista de la UV per la Fundació Trinidad Alfonso.

T’invitem a conèixer les seues històries a través d’aquest enllaç https://go.uv.es/Ih0FhUl.

I t’animem a participar en ‘Fora de la Uni’. Ens contes la teua història? Escriu-nos a persones@uv.es