La gestió de les emocions centra un taller a la Universitat d’Estiu de Gandia

  • UVGandia
  • 18 de juliol de 2019
 
Esther Gracia imparteix un taller sobre gestió d'emocions

La professora del departament de psicologia social de la Universitat de València, Esther Gracia, va impartir ahir dijous a la Universitat d’Estiu de Gandia el Taller de gestió d’emocions. Un taller que tracta d’abordar el paper que tenen les emocions en les persones.

Tot i que es tracta d’un taller eminentment pràctic les sessions abordaren les distintes perspectives en les que poden ser tractades les emocions parant-li especial esment a la perspectiva social. En paraules de Gracia és important “abordar la percepció de l’ésser humà en un sistema de relació amb altres ésser humans”. Al taller també es va realitzar una aproximació a les distintes habilitats socials com puguen ser l’empatia, l’assertivitat i l’escolta activa.

Després dels plantejaments teòrics es realitzaren diverses activitats pràctiques per conèixer i desenvolupar estratègies de gestió emocional tant individuals com en grup. D’aquesta manera, els assistents al taller pogueren obtindre els recursos necessaris per saber entendre les seues emocions així com per saber gestionar-les tant en els àmbits socials com laborals.

Aquest taller de la Universitat d’Estiu ha estat dels més exitosos  amb un matrícula de 40 places, el nombre màxim permès per aquest tipus d’iniciatives.

 

 

Més informació: