L'halteròfila de la Universitat de València Natalia Galindo guanya un bronze en el Campionat d'Espanya Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 10 de maig de 2022
 
Halterofilia

80 atletes de 32 universitats van competir en el CEU d'Halterofília de 2022 celebrat a Múrcia.

Els millors esportistes universitaris del país en alçament de pes es van donar cita els dies 6 i 7 de maig a Los Alcázares (Múrcia) on es va celebrar el Campionat d'Espanya Universitari d'Halterofília, organitzat per la Universitat Politècnica de Cartagena.

Natalia Galindo Campos va aconseguir un tercer lloc en la categoria de 55 quilos amb unes marques totals de 101 kg (45kg en arrancada i 56 kg en dos temps). Natalia és estudiant d'últim curs del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la Universitat de València i entrena en el Club d'Halterofília de Sagunt des de fa un parell d’anys. “Encara em queda molt de camí que recórrer i molt a millorar tècnicament”, afirma Natalia, però als seus 22 anys té clares quines són les tres claus per a superar-se en qualsevol esport: “no hi ha res que no puga aconseguir-se amb motivació, concentració i constància”, tres qualitats que a ella li’n sobren.

També van competir en el torneig nacional Natalia Millán Isasi, que va aconseguir un meritori cinqué lloc en la categoria 49 quilos, amb un Total Olímpic de 86 kg. I Diego José Lloria Albiñada, que va obtenir una desena posició en la categoria de 81kg, amb 96 quilos en arrancada i 110 en dos temps. L'equip de la Universitat de València, va estar acompanyat pel seu entrenador, Pablo Gallach Moreno, del Club Halterofília València.

 

Arxivat en: