Hui es reuneix el Claustre

  • Gabinet de la Rectora
  • 14 de juliol de 2022
 
Imagen de la noticia

El màxim òrgan de representació de la Universitat es reunirà a les 9 hores. Aquesta sessió es podrà seguir en directe a través del web de la Universitat.

El Claustre de la Universitat de València, màxim òrgan de representació de la institució, es reuneix, en sessió ordinària, aquest dijous 14 de juliol, a les 9 hores en primera convocatòria i a les 9:30 hores, en segona convocatòria.

Entre l’ordre del dia es troba l’elecció de membres de diversos òrgans col·legiats, com ara la Mesa del Claustre, les comissions d’Estatuts, Política Lingüística, Investigació, Avaluació de la Qualitat dels Serveis Universitaris i Informatives o Assessores de Licitacions. També un suplent representat de l’estudiantat en la Junta electoral i una vicesíndica o vicesíndic de la Sindicatura de Gregues pel col·lectiu d’estudiants.

A més de l’informe ordinari de la rectora, el Claustre debatrà i aprovarà, si escau, l’informe de gestió de la rectora i resta d’òrgans de govern de la Universitat corresponent a l’any 2021, d’acord amb allò que disposen els nostres Estatuts.

Finalment, i abans del torn obert de paraules, el Claustre debatrà i aprovarà, si escau, les línies generals per a la proposta de pressupost de 2023, que és el document orientador de la política general universitària i del pressupost de l’exercici 2023.

Com és tradicional, aquesta sessió del Claustre es podrà seguir en directe a través del web de la UV, en una retransmissió UVcomunicació realitzada pel nostre Taller d’Audiovisuals (TAU).

Pot seguir aquesta retransmissió clicant en aquets enllaç: https://www.uv.es/eventosuv/

Arxivat en: Claustre