Inici de la fase 3 del pla d'ajudes TIC UV per estudiants

El pla d'ajudes TIC per estudiants de la UV iniciat amb els recursos propis de la Universitat de València i posat en funcionament per a aquelles i aquells estudiants de la UV sense equips informàtics i/o connexions inicia la seua fase 3, després de dos enviaments d'equips i connexions. La UV continuarà tramitant sol·licituds de recursos TIC fins al 15 de maig.

6 de de maig de 2020

La Universitat de València va iniciar el 28 d'abril el procés de lliurament d'equips informàtics contemplat en el Pla d'ajudes TIC per a estudiants de la UV.

Aquest pla dóna resposta a les necessitats identificades després de l'anàlisi de l'enquesta «Recursos i necessitats TIC de l’estudiantat» del Vicerectorat d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, i va ser llançat tot esperant les convocatòries d'ajudes TIC específiques per a estudiants universitaris que va sol·licitar la rectora de la Universitat de València tant al Ministeri d'Universitats com a la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. Pots accedir a aqueixa sol·licitud de la UV al govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana en UVnotícies: http://links.uv.es/0cNc95m

El pla d'ajudes TIC s'ha engegat amb fons propis de la UV. Aquest pla, coordinat des de la Gerència de la UV i el Vicerectorat d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, i ha sigut desenvolupat pel personal del Servei d’Informàtica, el Servei de Biblioteques i Documentació, el Servei d’Anàlisi i Planificació, el Servei de Prevenció i Medi Ambient i del Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística.

La primera assignació de recursos TIC es va realitzar sobre la base de l'enquesta de recursos que servia com a primera sol·licitud d'equips, i posteriorment, a partir de la informació que es va proporcionar a la comunitat universitària, es va tramitar una segona assignació de recursos.

Les dues assignacions, que han suposat la concessió de totes les sol·licituds validades i l'enviament dels materials sol·licitats pel sistema de missatgeria donades les restriccions a la mobilitat existents en l'estat d'alarma, sumen un total de 74 ordinadors portàtils, 60 dispositius informàtics connectats a la xarxa, i 74 connexions a Internet.

En aquests moments la Universitat de València està processant les sol·licituds rebudes que configuraran la tercera assignació i enviament de recursos TIC.

Fins al 15 de maig es mantindrà oberta la possibilitat, per a les i els estudiants que no ho hagen sol·licitat prèviament, d'accedir gratuïtament a ordinadors portàtils en règim de préstec i/o a accés a Internet.

Per a poder accedir a aquestes ajudess'ha de remetre un correu electrònic a ajudestic@uv.es. En el cas d’aquelles i aquells estudiants que no tinguen possibilitat d'accés a internet per a cursar la sol·licitud, algun company o companya podrà dirigir-se a través d'aquest correu electrònic a la Universitat de València per a identificar la seua situació i les seues necessitats, i cercar una solució que li permeta superar aquesta situació de escletxa digital.

En aquesta fase 3 es comptarà amb l'ajuda de la Generalitat Valenciana en l'assignació de connexions a Internet.

Altres Notícies