Investigadors de la Universitat, en un estudi internacional que insta a portar la medicina de precisió al tractament del traumatisme cranioencefàlic

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 9 de febrer de 2018
 
(D’esquerra a dreta). Els professors Javier Belda i Rafael Badenes, investigadors d’INCLIVA-UV i membres de la Comissió Internacional d’Investigació del TCE.
(D’esquerra a dreta). Els professors Javier Belda i Rafael Badenes, investigadors d’INCLIVA-UV i membres de la Comissió Internacional d’Investigació del TCE.

La recerca, amb la participació de Javier Belda i Rafael Badenes, professors del Departament de Cirurgia, destaca els costos humans i econòmics que genera el traumatisme cranioencefàlic (TCE), i alerta sobre la necessitat d’introduir la medicina de precisió en el tractament d’aquests. La investigació, amb més de 4.500 pacients de 20 països de la Unió Europea, s’ha publicat en la prestigiosa revista 'The Lancet Neurology' i l’ha promoguda el CENTER-TBI, un projecte internacional amb més de 300 especialistes per millorar les condicions de vida de pacients de TCE.

Altres Notícies

Llibres sobre la teoria de l'evolució

L’evolució a través dels llibres

Imatge d'una platja.

El projecte BlueGreen Governance per a la gestió dels oceans, les mars i les costes es debat a l’Oceanogràfic

Iván Medina, investigador del Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i Administració de la UV i Laura Chaqués, catedràtica de Ciències Polítiques de la Universitat de Barcelona.

Els governs del PSOE i UP van interactuar més amb els grups d’interés, els sindicats i les ONG que els del PP entre 2012 i 2021