El Jardí Botànic de la Universitat programa activitats de Nadal per a tots els públics

  • Jardí Botànic
  • 20 de desembre de 2021
 
Imatge de la iniciativa.
Imatge de la iniciativa.

El Jardí Botànic de la Universitat de València ha programat diferents activitats per als dies de Nadal. Sota la marca #VerdNadal hi haurà idees sostenibles i una agenda plena per connectar-se amb la natura i contribuir a la seua conservació.

Les activitats comencen amb el concurs de dibuix ‘Pinta’ns de Nadal’, una de les activitats infantils favorites, que enguany torna de forma presencial al Jardí. I a partir del 17 de desembre es pot realitzar la matrícula als cursos programats per als mesos de gener i febrer, i recollir la targeta regal a la taquilla del Jardí per oferir-la a alguna persona especial: sabons artesanals, jardineria, líquens...

També, a partir del 23 de desembre, es pot participar d’una Gimcana familiar per a explorar el Botànic en busca dels secrets que amaguen els monuments naturals i arquitectònics. Només s’ha de sol·licitar el mapa gratuït en taquilla en el moment d’abonar l’entrada. I qui si complete totes les proves pot emportar-se un detall verd.

Per altra banda, els diumenges 26 de desembre i 2 de gener, hi haurà visites guiades gratuïtes pel Botànic per gaudir del paisatge nadalenc i descobrir la natura que es conserva, tot de la mà d’especialistes. Rutes pensades per a públic familiar que acabaran amb un xicotet taller vegetal.

Enguany també hi haurà ‘Escoleta de Nadal’ El Gabinet de Didàctica està preparant una programació on les plantes i el cinema seran els protagonistes. Coco, la Ventafocs, Mulan, Jumanji, Harry Potter... del 23 de desembre al 5 de gener els més menuts descobriran i gaudiran al Botànic amb tot tipus de curiositats sobre l’univers vegetal que s’amaga en les nostres pel·lícules familiars favorites.

Més informació:

Arxivat en: Jardí Botànic