Joan Monterde continuarà dirigint la Facultat de Matemàtiques

  • Gabinet de Premsa
  • 12 de març de 2018
 
Joan Monterde
Joan Monterde

La Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València ha reelegit Joan Monterde com a degà amb 29 vots a favor, i un en blanc. L’equip està integrat per Luis Marco Montoro, Rosa Donat Beneito i Lucía Sanus Vitoria.

Joan Monterde va començar els seus estudis de Matemàtiques en 1979 i va obtindre el doctorat en 1988. Professor des de 1984, inicialment en el Col·legi Universitari de Castelló, en 1991 es va incorporar a la Universitat de València.

Actualment és catedràtic del Departament de Matemàtiques, àrea de Geometria i Topologia. Ha realitzat estades d’investigació a l’Instituto de Matemáticas del CSIC a Madrid, a l’École Polytechnique de Palaiseau (França), al Centro de Investigación en Matemáticas (CIMAT) de Guanajuato (Mèxic), a la Bradford University (Regne Unit) i a la Universidade de Sao Paulo a Sao Carlos (Brasil).

La seua investigació ha anat fonamentalment en dues direccions. D’una banda, física matemàtica (varietats de Poisson i simplèctiques, supervarietats). D’altra, tècniques geomètriques aplicades al disseny per ordinador de corbes i superfícies.

Joan Monterde també ha estat director del Màster en Investigació Matemàtica, així com del Doctorat en Matemàtiques. Col·labora també en l’organització de la prova matemàtica Cangur per a estudiants de secundària.
 

Més informació:

Arxivat en: Institucional