Joan Romero i Lucía Ayala tanquen el cicle ‘ConecTalks’ amb dues conferències sobre la realitat europea i el cosmos

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 23 de novembre de 2017
 

Aquest dimecres, 22, Joan Romero va impartir la conferència ‘La idea y la realidad de Europa’. I dijous 23 Lucía Ayala conclourà el cicle ‘ConecTalks’ amb ponència ‘Sobre la pluralidad de los mundos. Las imágenes del nuevo cosmos’. Ambdues intervencions, a la seu de la Fundació Cañada Blanch, a les 19 hores.

Cartells Conec Talks Joan Romero i Lucia Ayala

El catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de València Joan Romero dugué a terme la tercera conferència del cicle, el 22 de novembre, titulada La idea y la realidad de Europa, on realitzà una anàlisi al voltant de la situació de l’Europa actual.

Per finalitzar el ConecTalks, dijous 23 Lucía Ayala, doctora en Història de l’Art per la Universitat Humboldt de Berlín i diputada al Parlament andalús, parlarà entorn de la representació de l’univers en una conferència que porta el títol Sobre la pluralidad de los mundos. Las imágenes del nuevo cosmos. Aquesta conferència té la col·laboració de la Societat Espanyola d’Astronomia (SEA), que enguany celebra el seu 25é aniversari.

El cicle ConecTalks, organitzat per la Fundació Cañada Blanch, compta amb la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l’Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Imatges: