Jornada d’innovació educativa en Història de l’Educació

  • Gabinet de Premsa
  • 14 de desembre de 2017
 
Cartell. Foto: Antonio J. Berenguel Valverde
Cartell. Foto: Antonio J. Berenguel Valverde

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació va acullir dimecres 13 de desembre la V Jornada d’Innovació Educativa en Història de l’Educació. L’encontre fou inaugurat pel vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López; i pel director del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat, Andrés Payà.

A continuació hi hagué una sessió dedicada a les bones pràctiques i experiències docents en Història i Educació amb Roser Grau, de la Universitat de València, que parlà d’Estratègies creatives per viure i sentir la història de l’educació. Per la seua banda, Natalia Reyes Ruiz, de la Universitat de Granada, tractà les Mirades de la infància: un projecte interdisciplinar d’història i educació. I Elvira Asensi, de la Universitat de València, se centrà en Els itineraris històrico-literaris a València: una experiència innovadora a partir del Projecte Geografies Literàries 3.0. L’acte fou moderat per Sergio Valero, professor del Departament d’Història Moderna i Contemporània. 

Per la vesprada hi hagué una visita guiada a l’exposició ‘Escoles i Mestres. Dos segles d’Història i Memòria a València’. Fou a la Sala Acadèmia del Centre Cultural la Nau, a càrrec d’Alejandro Mayordomo.