Jornada sobre sanitat valenciana i protecció de dades

  • Gabinet de Premsa
  • 14 de novembre de 2017
 

La Càtedra d’Escola Valenciana d’Estudis de Salut-EVES i la Càtedra Microsoft-UV de Privacitat i Transformació Digital han organitzat per aquest dimecres 15 de novembre una jornada sobre sanitat valenciana i reglament general de protecció de dades. L’encontre es realitzarà al Saló d’Actes de l’INCLIVA i és gratuït.

La jornada ‘Sanitat valenciana i Reglament General de Protecció de Dades’, de quatre hores de durada, està centrada en el desenvolupament normatiu recent i les necessitats de compliment normatiu i seguretat en el desenvolupament de la sanitat, com a conseqüència de la plena aplicació del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016. Aquesta darrera normativa tracta la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

La jornada estarà moderada per José Manuel Almerich, director de la Càtedra EVES-GSK-UV i els ponents que participaran seran: Ricard Martínez (director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital de la Universitat de València), Juan Miguel Signes (information security manager en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública), i Amelia Martín (responsable de la Plataforma Espanyola Medicaments Innovadors en Farmaindustria).

La jornada es realitzarà des de les 9 fins a les 13 hores a l’INCLIVA, situat en l’avinguda Menéndez Pelayo 4 accessori, de València. El programa complet d'activitats de la jornada es pot consultar ací.

Més informació: