Jornada a la Universitat sobre sexualitat diversa, amb Dimitri Zorzos

L’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació és la seu, aquest dimecres dia 1 de març, d’un debat sobre ‘Sexualitat diversa’. Prèviament al debat es projectarà el documental ‘Yes we fuck’ i després se celebrarà la xarrada amb el director i amb especialistes en el tema entre els quals estarà l’acompanyant íntim i assistent sexual Dimitri Zorzos.

28 de de febrer de 2017

La jornada començarà a les 16:30 hores amb la inauguració de l’encontre i la introducció al documental a càrrec del seu director Antonio Centeno. A les 17:30 es projectarà el documental ‘Yes, we fuck’ i a continuació començarà un debat amb el mateix Centeno, codirector del documental i activista pel Moviment de Vida Independent; Asun Pié, educadora Social, professora de la UOC i membre del Foro de Vida Independent i Diversitat; Charo Ricart, metgessa i sexóloga, amb diversitat funcional; i Dimitri Zorzos, acompanyant íntim, assistent sexual i professional de les teràpies naturals.

L’acte, accessible en llenguatge de signes, està organitzat per les professores d’Educació Social i Sociologia de la Universitat, Esperanza Meri, Almudena Navas i Arantxa Grau.

Altres Notícies