Jornades a la Facultat de Magisteri sobre experiències plurilingües

La Facultat de Magisteri serà seu del 25 al 27 de setembre de les V Jornades d’Experiències Plurilingües que enguany se centren en el tema ‘El projecte lingüístic de centre (PLC): disseny, oportunitats i reptes’. Aquest serà l’eix conductor del treball docent de la jornada. Es parteix del principi que la comunicació lingüística és el centre neuràlgic de tota acció educativa. Hi conflueixen la interacció entre professorat i alumnat, els processos d’ensenyament/aprenentatge, la relació entre alumnes i fins i tot l’organització escolar.

22 de de setembre de 2017

Facultat de Magisteri
Facultat de Magisteri

En contextos socioculturals i educatius multilingües, la comunicació lingüística es diversifica en competències, formes i usos diferenciats per a cada idioma. És el cas valencià, on les dues llengües oficials i d’instrucció coexisteixen a l’escola amb altres idiomes d’abast internacional.

Per això, des de la Unitat per a l’Educació Multilingüe (UEM) de la Universitat, en col·laboració amb el CEFIRE de València, s’han organitzat aquestes jornades d’intercanvi d’informació i formació.

Altres Notícies