Josep Ballester, elegit president de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 21 de desembre de 2018
 
Imagen de la noticia

El professor de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València Josep Ballester ha estat reelegit president de la Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura (SEDLL). El nomenament s’ha produït en el marc del XIX Congrés Internacional de l’entitat, que aplega especialistes d’arreu del món.

El nomenament s’ha realitzat per l’Assemblea General de l’entitat, en un acte celebrat a la Universitat d’Almeria el passat 30 de novembre. Josep Ballester (Alzira, 1961) dirigirà l’entitat els pròxims quatre anys.

La SEDLL és una entitat amb una trajectòria de trenta anys, sense ànim de lucre, amb l’objectiu de reunir la totalitat del professorat i persones investigadores de la didàctica de les diferents llengües i les seues literatures, i que tinguen el propòsit de promoure i intensificar la investigació, la innovació i l’ensenyament-aprenentatge de dites matèries. Entre altres activitats, la SEDLL organitza congressos, simposis o conferències tant a nivell espanyol com a l’estranger.

Josep Ballester és catedràtic del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València i director del grup d’investigació Educació Lectora, Literària, Lingüística, Cultura i Sociedad (ELCiS) de la Universitat de València.