Lliurament del Premis Extraordinaris ‘Capitania General de València’ als millors expedients acadèmics 2016/2017

  • Gabinet de la Rectora
  • 29 de juny de 2018
 
Premis Capitania General

Els quatre alumnes de la Universitat de València Joaquín Barceló, Pau Cuquerella, Rubén Sancho i Miguel Ángel Gambín han rebut els corresponents premis i diplomes per part del tinent general Francisco José Gan en la primera edició d’aquests guardons.

L’alumnat de la Universitat de València guardonat representa les quatre branques del coneixement. Així, per Arts i Humanitats/Ciències Socials i Jurídiques s’han premiat a Joaquín Barceló, estudiant del Grau d’Història de l’Art, i a Pau Cuquerella de Dret. L’alumne de Matemàtiques Rubén Sancho ha sigut per l’àrea de Ciències i Ciències de la Salut i Miguel Ángel Gambín, del Grau d’Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions per la branca d’Enginyeria i Arquitectura.

L’acte s’ha celebrat al Saló del Tron de l’històric convent de Sant Domènec de València, seu de la Capitania General. En total, s’han premiat a 26 egressats i egressades que acabaren els seus estudis universitaris al curs 2016/2017 en les universitats de la Comunitat Valenciana: la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Miguel Hernández d'Elx, la Jaume I de Castelló, la Catòlica de València, la CEU Cardenal Herrera, la Europea i la Internacional de València.

El tinent general Francisco José Gan ha felicitat als premiats i premiades valorant el seu talent, perseverança i excel·lència acadèmica. ‘És de vital importància la necessitat d’impulsar l’interès del món acadèmic per la seguretat i la defensa amb la fi de formar ciutadans capaços de conèixer els riscos i amenaces que poden afectar-nos’, ha afirmat Francisco José Gan.

Aquesta primera edició dels Premis Extraordinaris Fi de Carrera 'Capitania General de València' als millors expedients acadèmics del curs 2016/2017 pretén valorar l’excel·lència amb la fi de reconèixer el rendiment acadèmic i la cultura del mèrit i esforç i estretir els llaços entre les universitats i les forces armades.