Lliurament del Premis Extraordinaris de Doctorat 2017 – 2018

En un acte celebrat al paranimf de l’edifici de La Nau, 72 doctors i doctores han sigut guardonades amb els Premis Extraordinaris de Doctorat en el present curs acadèmic procedents de totes les àrees del coneixement de la Universitat de València.

28 de de gener de 2019

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha presidit l’acte on també s’ha lliurat la Medalla de la Universitat a Victoria del Barrio, acompanyada per la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, per la secretària general de la Universitat, Mª Elena Olmos, i pel director de l'Escola de Doctorat, José Bagán.

Al seu discurs, la rectora Mª Vicenta Mestre ha recordat que els Premis Extraordinaris són ‘el més alt reconeixement a l’excel·lència acadèmica dels més alts nivells de formació que es poden assolir al nostre sistema universitari’.

Mestre també ha afirmat que els premiats i premiades ‘no a soles destaquen per la seua capacitat intel·lectual, sinó també per la seua capacitat de treball, d’esforç, de planificació, de treball en equip i d’il·lusió’, alhora que ha agraït a tota la comunitat universitària i a les famílies el suport que han donat als guardonats i guardonades.

En un acord del 3 de juliol de la Junta de Govern de la UV, es va acordar concedir els Premis Extraordinari en l’àrea de matemàtiques a Juan José Peiró; en Física els guardonats i guardonades són Mauro Brotons, Manuel Campos, Daniel González, Cristian Bosch, Rebecca Sarah Azulay i Astrid Hiller; i per Química a Javier Miró, Laura Francés, Alba Mir i Joaquín Calbó.

Aroa Duró, Alejandro Manzano, Anouk Willemsen, Estefanía García, David Talens e Irene Rubio són els Premis en l’àrea de Biologia Cel·lular i Molecular. En Ciències de la Natura, s’ha concedit a Mª Jesús Andrés, Natalia Fraija i Carla Olmo, mentre que a Farmàcia han sigut Laura Higueras, Celia Fernández-Blanco i Juana María Carbonell.

Per Medicina, els premiats i premiades són César Díaz, Alfredo Perales, Fernando Alegre, Lucía Martí, Elena Bonet, Ana Mª Martínez, Isabel Lozoya, Jorge Montesinos, Inmaculada de Juan, Arantxa Cebrián, Estela Giménez, Layla Panach i Carlos Bueno.

El Premi Extraordinari a Odontologia ha sigut per a Leticia Mª Bagán; a Fisioterapia per a José Casaña i Jordi Pla a Enginyeria. Anna Llorca, Mª Carmen Blanco, Sara Puig, Sandra Montagud i Carolina Villada són les guardonades per l’àrea de Psicologia.

Els doctors i doctores premiades a Economia i Sociologia són Fernando Palao, Nicolás Gambetta, Amparo Nagore, Marina Requena, Francisco D. Muñoz i Ascensión Doñate. Per Dret, Ciències Polítiques i Criminologia, han sigut Eduardo Enrique Talens, Mª Aranzazu Gandía, Carmen Rodilla, Vicenta Tasa i Andrés Gascón.

Per Geografia i Història, els guardonats i guardonades han sigut Paloma Vidal, Carlos Fuertes, Aurelio Martí, José San Ruperto, Nuria Soriano, Laura Gómez, Jorge Ramos i Patricia Horcajada. A Filologia, Traducció i Comunicació, són Cristina Villalba, Miguel Ángel Martínez, José Vicente Gamir i Ana Mª Mateu.

Finalment, per Magisteri el doctor premiat ha sigut José Javier Verdugo, mentre que per l’àrea de Filosofia i Ciències de l'Educació, han sigut Víctor José Luque, Francisca Vanessa Vidal, Margarita Bakieva i Nerea Miravet.

Altres Notícies