Lliurats els premis del Concurs +Dones 2018 organitzat pel Departament d’Informàtica de l’ETSE

  • Gabinet de Premsa
  • 16 d’abril de 2018
 
Imagen de la noticia

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria va lliurar el passat 11 d’abril els premis del Concurs +Dones 2018. Les premiades han sigut Aurora Nieves Pedroche i Laura Garrido Rey, Sabsabi Sakka i Sara González Pozo.

El d’Aurora Nieves Pedroche va ser el vídeo més votat i es pot veure en aquest enllaç https://youtu.be/AkbQf5yWXVo

El video realitzat per Laura Garrido Rey, Noor Sabsabi Sakka i Sara González Pozo va rebre el premi a la millor idea i es pot veure ací https://youtu.be/mpdjgBliFic

Durant l’acte va tindre lloc un col·loqui en el qual van participar Elena Martínez García, vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat; Mercedes Alcañiz Moscardó, directora de la Unitat d'Igualtat a la Universitat Jaume I (UJI); Ana Sánchez Torres, vicepresidenta del node AMIT MuVal (Comunitat Valenciana i Murcia); Judit Marti Molina, vicepresidenta del grup d’afinitat WIE adscrit a l’ETSE-UV; i Paula Marzal Domenech, directora de l’ETSE. El col·loqui va estar moderat per Silvia Rueda Pascual, directora del Departament d’Informàtica de l’ETSE.

El jurat del premi estava format per Raquel Sánchez Celada, Raimundo Garcia Olcina, Pedro Morillo Tena i les sis participants en el col·loqui.

L’acte va estar organitzat pel Departament d’Informàtica i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, amb el suport del grup d’afinitat Women in Engineering adscrit a la ETSE-UV i el finançament de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.

Arxivat en: Estudis