Més de 300 participants en la 3a carrera universitària del Campus d’Ontinyent

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 2 de desembre de 2022
 
Cursa

Malgrat la pluja, que ha acompanyat als corredors i corredores durant tot el recorregut, el Campus Universitari d'Ontinyent ha eixit al carrer per a participar en la 3a edició d'aquesta cita esportiva universitària.

Vora 300 persones, entre estudiants dels graus d'Infermeria, Administració i Direcció d'Empreses, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Magisteri Infantil, Unisocietat, professorat i personal del campus, i públic en general, van recórrer el dijous 1 de desembre els carrers de la capital de la Vall d'Albaida. 

El tret d'eixida va ser a les 11.00 hores, a la porta del campus. Van estar presents l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d'Esports, Óscar Borrell; el director de Campus d'Ontinyent en funcions, Pedro Pérez ; el director del Campus d’Ontinyent, Jose Cantó; el degà de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (FCAFE), Ferrán Calabuig; i el vicedegà d’FCAFE Pep Crespo. 

Amb la intenció de dotar a la prova d'un caràcter obert i participatiu, es van establir 2 distàncies, els participants van poder triar entre córrer 2,5 km o 5 km. A més, la carrera ha tingut una fi solidària, ja que per a fer la inscripció era necessari fer una donació d'aliments. 

En acabar la carrera, el Campus d'Ontinyent ha continuat amb la jornada lúdic-esportiva. La comunitat universitària ha participat en les activitats d'animació, balls, sortejos, regals… potenciant la socialització i els hàbits de vida saludables, en definitiva, una festa de l’esport que ni la pluja ha pogut entelar.

Arxivat en: