La Nau acull un debat de Claustre Obert en què s’analitzen els resultats de les passades eleccions generals

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 19 de novembre de 2019
 
José Manuel Pavía, Aida Vizcaíno i Álex Cornes.
José Manuel Pavía, Aida Vizcaíno i Álex Cornes.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València va presentar dilluns, 18 de novembre, una nova taula redona del programa Claustre Obert titulada ‘Senderes de glòria? Després de les eleccions del 10-N’. Aquesta conferència va tenir lloc a les 19 hores a l’Aula Magna de la Nau. L’acte va estar organitzat conjuntament per la Universitat de València i el diari Levante-EMV.

La taula redona, moderada pel sociòleg Rafa Castellano, va tenir la intervenció de José Manuel Pavía, llicenciat en Ciències Matemàtiques i doctor en Economia, Álex Cornes, llicenciat en Ciències Polítiques i Periodisme, i Aida Vizcaíno, llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia.

En el debat es va discutir sobre l’estat en què es troba Espanya després d’unes de les eleccions més decisives en la història de la política espanyola. L’inesperat pacte per formar una coalició progressista entre el PSOE i Podemos, la gran escalada de VOX, la pujada d’escons del PP o la patacada de Ciutadans seran alguns dels temes que s’hi analitzaran.

La programació de Claustre Obert d’enguany acabarà el dilluns 9 de desembre amb una anàlisi sobre el futur de les pensions per part d’especialistes en la matèria.

Claustre Obert és un programa elaborat i dirigit conjuntament pels equips del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València i el diari Levante-EMV, destinat a ser un espai de trobada i debat, amb vocació plural i oberta, que analitza la realitat social i econòmica a través d’un cercle de conferències que tenen lloc un dilluns de cada mes des de gener d’enguany.