La Nau acull la presentació d’un llibre sobre els escrits de teatre de Josep Lluís Sirera

  • 23 de gener de 2017
 
Fotograma Josep Lluís Sirera

Hui dilluns, dia 23 de gener, el Centre Cultural La Nau acull la presentació del llibre ‘Escritos sobre teatro de Josep Lluís Sirera’. L’acte, que s’inscriu dins de la programació de l’Aula de Teatre de la Universitat, tindrà lloc a la Sala Matilde Salvador, a les 19 hores.

‘Escritos sobre teatro de Josep Lluís Sirera’, editat per l’Acadèmia de les Artes Escénicas de España, és el número 4 de la Col·lecció de Llibres de la Academia, que acull treballs d’especialistes i autors vinculats a les arts escèniques, així com projectes d’investigació i diferents aportacions que es presenten en congressos i seminaris.

Després del decés de l’acadèmic Josep Lluís Sirera, es va decidir preparar un volum amb una selecció d’articles i assaigs elaborats per l’autor al llarg de molts anys de docència i investigació en el camp del teatre, amb l’únic objectiu d’oferir al públic no especialista una aproximació a la seua obra. Aquesta obra pretén ser també una introducció a la recerca acadèmica realitzada per Sirera.

La selecció ha estat realitzada pels acadèmics Juan V. Martínez Luciano i Rodolf Sirera. També Rosa Sanmartín, investigadora i deixebla de Sirera, ha col·laborat en la selecció dels textos i en el pròleg del llibre. Al volum es recullen les aportacions de Josep Lluís Sirera a alguns dels temes en els quals va treballar i que cobreixen diversos moments de la història del teatre.

L’acte comptarà amb la participació del vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño; la vicepresidenta segona de l’Academia de la Artes Escénicas de España, Rosángeles Valls. També hi intervindran Juan Vicente Martínez Luciano, Rodolf Sirera i Rosa Sanmartín.