Obert el termini de les proves d’accés per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

  • Fundació General UV
  • 3 de setembre de 2019
 
Imatge del fullet de les proves per a l'OFUV 2019.
Imatge del fullet de les proves per a l'OFUV 2019.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha obert un any més el període per a incorporar nous músics. Per a formar part de l’Orquestra cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 20 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i cal sol·licitar-la abans del 17 d’octubre de 2019.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a les següents especialitats: oboè/corn anglés, clarinet/clarinet baix, fagot, trompa aguda, trompa greu, trompeta, tuba, percussió, arpa, violí, viola, violoncel i contrabaix.  

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se, abans del 17 d’octubre, mitjançant el formulari que es troba en aquest enllaç directe, dins de la pàgina web http://www.fundaciouv.es/aam, o telefonant a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, excepte festius i període vacacional de l’1 al 31 d’agost.

Des de la seua creació el 1995, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida per Beatriz Fernández Aucejo. 

L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical especialment enfocada a la interpretació orquestral, promoció de solistes i grups de cambra, possibilitat de gira nacional o internacional, i reconeixement acadèmic per a l’alumnat de la Universitat de València (2 crèdits ECTS) i del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València (2 crèdits ECTS per curs com a pràctiques externes).

Més informació: