Oberta la convocatòria de cursos internacionals FORTHEM 2020

El consorci d’Universitats Europees FORTHEM, en què participa la Universitat de València, ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en els cursos internacionals per als estudiants que vulguen fer estades d’una setmana en alguna de les set universitats del consorci.

28 de de gener de 2020

Estudiants internacionals, en una reunió informativa.
Estudiants internacionals, en una reunió informativa.

L’estudiantat seleccionat comptarà amb una beca econòmica per a participar en els cursos oferits per les universitats del consorci internacional. Està previst que els cursos tinguen 35 alumnes (cinc estudiants per cadascuna de les set universitats).

La informació sobre els cursos es troba a la web del consorci FORTHEM:

Mitjançant aquesta oferta, l’estudiantat de la Universitat de València pot participar en algun dels 14 cursos que tindran lloc a alguna de les universitats del consorci: Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia (Alemanya), Universitat de la Borgonya (França), Universitat d’Opole (Polònia), Universitat de Jyväskylä (Finlàndia), Universitat de Letònia (Letònia) i la Universitat de Palerm (Itàlia).

Està previst que els cursos tinguen 35 alumnes (cinc estudiants per cadascuna de les set universitats).

L’estudiantat de la Universitat de València serà seleccionat per membres del consorci FORTHEM, d’acord amb la sol·licitud presentada i tindrà una beca per poder assistir als cursos, que inclourà una ajuda econòmica per al desplaçament i una altra ajuda econòmica per a l´allotjament i la manutenció. En tot cas, l’estudiantat rebrà informació sobre aquestes ajudes al ser seleccionat.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 15 de febrer de 2020. Es pot accedir a la sol·licitud mitjançant aquest link

FORTHEM és un dels 17 projectes europeus concedits dins de l’acció Universitats Europees. La Universitat de València ha sigut una de les 11 universitats espanyoles a les quals se’ls ha concedit el projecte en la convocatòria de 2019, i l’única institució pública de la Comunitat Valenciana a aconseguir-lo.

Més informació sobre l’oferta de cursos i la forma de presentar les sol·licituds al web de FORTHEM

Altres Notícies