Oberta la convocatòria de la XXII Mostra art públic / universitat pública

Fins al pròxim 25 d'abril de 2019 estarà oberta la convocatòria de la vint-i-dosena edició de la Mostra art públic / universitat pública que, en aquesta ocasió, seleccionarà sis projectes. En l'edició passada es baté el rècord de participació amb un total de 71 obres presentades.

29 de de març de 2019

Enguany se seleccionaran sis projectes expositius.
Enguany se seleccionaran sis projectes expositius.

La convocatòria està adreçada a artistes visuals, sense límit d’edat, que presenten una obra site specific per al campus de Burjassot amb el propòsit d’establir un diàleg entre l’art i la ciència i combinar-los tots dos. La finalitat de la Mostra és reflexionar sobre aquesta relació i propiciar la col·laboració entre la comunitat universitària del campus i els diferents projectes artístics.

La Mostra està comissariada per Alba Braza, experta en projectes culturals i mediació artística, que formarà part deljurat juntament ambPepa L. Poquet, artista visual i professora de la Universitat Politècnica de València; Juan Guardiola, director del CDAN (Centro de Arte y Naturaleza de la Fundación Beulas d’Osca) i Ma. Teresa Ibáñez, tècnica de la Fundació General de la Universitat de València. Les sis obres premiades rebran una dotació de 2.000 € cadascuna per a poder dur-les a terme i integraran una exposició que s’inaugurarà al mes d’octubre. A més a més, amb les reproduccions fotogràfiques de les intervencions exposades, la Universitat elaborarà un catàleg.

La Universitat de València organitza aquesta mostra mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb la col·laboració del vicerectorat de Cultura i Esport. Les propostes es podran presentar fins a les 14:00 del 25 d’abril de 2019 amb una sol·licitud individual o col·lectiva a través d’Entreu (Entorn de tramitació electrònica de la Universitat).

Altres Notícies