Oberta la matrícula dels cursos de la Universitat d’Estiu de Gandia, dedicada enguany a l’Organització Territorial

  • 19 de maig de 2016
 

La Universitat d’Estiu de Gandia ha obert el termini per a la inscripció dels 21 cursos que es realitzaran durant la segona quinzena de juliol. El termini de matrícula ha començat aquest dijous 19 de maig i es tancarà el diumenge 15 de juliol. La inscripció es fa a través de la pàgina web fent clic ací. També existeix l’opció de fer la matrícula de forma presencial a la seu del Centre Internacional de Gandia (CIG) a València o a Gandia.

La matrícula es farà a través d’aquestes dos pàgina web de la Universitat de València http://www.fundacio.es/cig  o www.fguv.org/cursos

Aquelles persones que ho desitgen podran matricular-se a la seu del CIG a València (C/. Amadeu de Savoia, 4-planta 5ª) o a Gandia (C/. Tossal, 8). La matrícula només serà vàlida quan s’ haja fet efectiu l’ ingrés bancari. El preu dels cursos es pot consultar en les webs referenciades i també la possibilitat de sol·licitar les borses de viatge, ajudes per a l’estudiantat matriculat en centres propis de la Universitat de València.

El fil conductor de l’edició d’enguany és ‘Organització Territorial. De l’escala local a la global’. Els cursos es realitzaran del 18 al 26 de juliol. La Universitat de València, una vegada més, atenta als processos de transformació política, econòmica o social actuals, planteja, en aquesta 33 edició de la seua Universitat d’Estiu a Gandia (UEG), escometre reflexions sobre el passat, el present i el futur de l'organització territorial, a partir de les seues diverses escales, de la local a la global. Nous reptes, noves metes, la mateixa forma de treballar, la discussió, la reflexió, la transferència de coneixement.