Oberta la matrícula per als tallers d'escriptura creativa de la Universitat

  • 18 de gener de 2017
 
Tallers Escriptura Creativa

La Universitat de València, dins l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, ha posat en marxa una nova edició dels tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa, un programa que enguany arriba a la seua 11a edició. Escriptores i escriptors amb una àmplia trajectòria professional imparteixen nou tallers de creació literària en les modalitats de teatre, narrativa breu, poesia, guió de curtmetratge i guió de còmic. El termini d'inscripció acaba el 12 de febrer.

Els tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa, amb una metodologia eminentment pràctica, estan destinats a la formació i adquisició d’habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia, el guió de curtmetratge i el guió de còmic. S’ofereixen nou tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran entre els mesos de febrer, març i abril, i poden participar-hi tant l’estudiantat de la Universitat de València com la resta de la ciutadania. Les places són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció que està oberta i acaba el 12 de febrer.

Per a dur endavant aquest projecte, s’ha comptat amb professionals com ara Xavier Puchades per al taller d’escriptura teatral; Francesc Rodrigo i Laura Giordani per als tallers de poesia en valencià i poesia en castellà, respectivament; María García-Lliberós, Carlos Aimeur i Bárbara Blasco, per als tallers de narrativa en castellà; Anna Moner per al taller de narrativa en valencià; Giovanna Ribes per al taller de guió de curtmetratge; i Sento Llobell per al taller de guió de còmic.

Aquesta és una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Igualtat (Aula de Lectura i Escriptura, Aula de Cinema, Aula de Teatre i Aula de Poesia) i el Vicedeganat de Cultura, Igualtat i Comunicació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Més informació i matrícula