Oberta l'oferta de cursos amb crèdits per a millorar l'ocupabilitat i l'emprenedoria

  • Fundació General UV
  • 19 de setembre de 2022
 
Imatge de recurs d'estudiantat
Imatge de recurs d'estudiantat

La Universitat de València, a través d'UVocupació, ha publicat la nova oferta de cursos de formació per a l'ocupació i emprenedoria per al primer quadrimestre del curs acadèmic 2022-2023. Es tracta de vuit programes formatius en línia que es realitzaran d'octubre a desembre i pels quals es poden obtindre crèdits ECTS.

UVocupació, el servei d'ocupació de la Universitat, llança un nou programa formatiu per a impulsar la inserció laboral de l'estudiantat de la UV, que s'emmarca dins de les accions per a donar suport a l'increment de l'ocupabilitat dels futurs professionals que desenvolupa el Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació.

Aquest nou cicle compta amb una gran varietat d'accions formatives per a dotar de noves eines d'ocupabilitat, adquirir habilitats i coneixements a l'hora d'emprendre, tècniques per a ressaltar les competències pròpies en el món professional o iniciar la cerca d'ocupació.

Oferta de cursos 2022-2023

Aquesta nova oferta formativa busca oferir una formació integral que permeta millorar les competències i preparació en processos de cerca d'ocupació, així com adquirir aprenentatges en matèria d'emprenedoria. Entre els vuit programes formatius, s'ofereixen cursos d'edicions recents com a ‘Eines i competències digitals essencials per a l'ocupabilitat’, ‘Ocupació i desenvolupament professional en l'empresa familiar’ i ‘Educació financera per a l'ocupació i emprenedoria d'universitaris’.

Altres cursos plenament consolidats que s'inclouen en l'actual quadrimestre són: ‘Aprén a emprendre’, ‘L'entrevista de selecció de treball: Formació per a l'adquisició de competències’, ‘Estratègies per a la inserció laboral: Anàlisi curricular i procés de selecció’, ‘Disseny, desenvolupament i presentació del pla d'empresa’ i ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’. 

Cadascun d'aquests cursos compten amb un cronograma específic, programa i objectius concrets. Així mateix, les persones que s'inscriguen obtindran crèdits ECTS en finalitzar la formació, accés a l'aula virtual de la Universitat de València amb material d'estudi i es dóna l'opció de descompte en ser part de la comunitat universitària. Els vuit cursos plantejats tenen matrícula oberta fins al començament de cada curs. Així mateix, en finalitzar els requisits establits es donarà un certificat corresponent a cada programa.