Plata per a l'equip femení de Voleibol en el Campionat d'Espanya Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 16 de maig de 2022
 
Voleibol

Les jugadores de la Universitat de València van aconseguir un segon lloc en el CEU de Voleibol celebrat a Múrcia. L'equip masculí de la UV no va superar la fase de grups.

Les instal·lacions esportives de Los Alcázares (Múrcia) van acollir el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) 2022 de voleibol organitzat per la UCAM (Universitat Catòlica Sant Antoni de Múrcia) els dies 10, 11 i 12 de maig.

En la competició femenina les xiques de la UV no van perdre ni un sol partit fins a la final. Es van imposar a les universitats de Múrcia (2-0), Extremadura (2-0) i Deusto (2-0). Van arribar a les semifinals primeres de grup i van derrotar a la Universitat de Granada (2-1). En la final, no van aconseguir l'or en caure contra el conjunt de la universitat amfitriona, la UCAM de Múrcia.

En el quadre masculí, la selecció de la UV no va aconseguir superar la fase de grups en caure contra Màlaga (1-2) i contra Valladolid (1-2). En la jornada 3 els valencians van guanyar a la Universitat Carles III de Madrid (2-0), però no van aconseguir remuntar en la classificació i no arribaren a jugar la semifinal.

Arxivat en: