Portes obertes, aquest dissabte, per a informar el futur estudiantat universitari de tots els dubtes

  • Gabinet de Premsa
  • 13 de juny de 2018
 
Una edició anterior de portes obertes del Sedi
Una edició anterior de portes obertes del Sedi

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València obri l’oficina del campus de Blasco Ibáñez aquest dissabte 16 de juny, en horari de 9 a 14 hores, per tal d’atendre els dubtes del futur estudiantat universitari i les seues famílies al voltant de les PAU, l’accés a la universitat i la preinscripció als estudis de grau.

El Dissabte d’Informació és la darrera acció del Programa Conéixer la Universitat, i consisteix en unes sessions informatives sobre l’accés a la universitat i la preinscripció de la mà de les persones que conformen el Servei. Les sessions seran a les 9:30, 11 i 12:30 hores, a l’Aulari III, a l’avinguda Menéndez Pelayo de València. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia i les persones participants rebran la Guia de graus de la Universitat de València.

La Universitat considera que aquest és un bon moment per a reforçar la informació i el suport que ofereix a totes les persones interessades en accedir als graus just després de la publicació dels resultats de les proves d’accés el dia 15 de juny. La preinscripció al districte universitari valencià començà l’11 de juny i el 13 de juliol aquelles persones interessades ja podran saber en quins estudis han estat admeses o en quines llistes d’espera figuren si fóra el cas. A partir del 16 juliol tindran lloc les assemblees informatives dels graus prèvies a la matrícula (del 17 al 20 de juliol per a l’estudiantat de primer curs de grau).
 

Més informació: