El professor José Miguel Láinez, reelegit vicepresident de la Societat de Neurologia

  • Gabinet de Premsa
  • 15 de gener de 2018
 
José Miguel Láinez
José Miguel Láinez

El neuròleg valencià José Miguel Láinez, cap de servei de Neurologia de l'Hospital Clínic Universitari de València i professor de la Universitat de València, ha sigut reelegit vicepresident primer i vocal de l'Àrea de Relacions Institucionals de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN).

La SEN està constituïda per més de 3.000 membres, entre els quals s'inclouen la gran majoria d’especialistes en neurologia de l’Estat i altres especialistes sanitaris interessats en la neurologia, segons ha informat l'organització professional en un comunicat.

Com a responsable de l'àrea de Relacions Institucionals, Láinez seguirà coordinant la política de relacions institucionals de la SEN, tant amb les societats neurològiques autonòmiques, com amb altres organismes o entitats públiques i privades.
El neuròleg valencià exercirà també el càrrec de president del Comité d'Ètica i Deontologia de la SEN, i coordinarà el Comité 'ad-hoc' de Malalties Rares i el Comité de Política Editorial.

Láinez és també professor en la Universitat de València i acadèmic de nombre de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències Afins de la Comunitat Valenciana, informa la SEN.

Especialista en Neurologia i doctor en Medicina, ha publicat més de 300 treballs en llibres o revistes de l'especialitat, és autor o editor de 14 llibres i ha presentat diverses centenars de ponències i comunicacions en múltiples congressos i reunions nacionals i internacionals.

A més, ha sigut membre de la directiva de la Societat Valenciana de Neurologia, de la Societat Espanyola de Neurologia i de la European Federation of Neurological Societies, president de la European Headache Federation, membre del Comitè Executiu de la International Headache Society, i coordinador del grup d'estudi de Cefalees de la Societat Espanyola de Neurologia.

José Miguel Láinez pertany, així mateix, a múltiples societats científiques nacionals i internacionals com l’American Academy of Neurology, European Stroke Council o American Headache Society de les quals és Fellow Member i Corresponding Member de l’American Neurological Association.