El professor Josep L. Barona imparteix cursos i conferències al Japó

Com en anys anteriors, Josep L. Barona imparteix un curs de postgrau en novembre sobre The Origins of Modern Science, destinat a estudiants de màster i doctorat en ciència i tecnologia a la Universitat de Kumamoto. Els estudiants procedeixen de diferents països asiàtics, africans i europeus.

19 de de novembre de 2018

Josep L. Barona, en una visita anterior.
Josep L. Barona, en una visita anterior.

El professor Barona impartirà també una conferència-col·loqui a la Facultat de Cièncias de la Salut sobre ‘Historical Origins of Public Health’, i un seminari d'investigació al National Institute of Health and Nutrition de Tokio, on parlarà sobre ‘Tadasu Saiki (1876-1959). Science and Nutritional Policies in interwar Japan’, per exposar les seues investigacions sobre els inicis de la fisiologia de la nutrició i les polítiques alimentàries al Japó entre les guerres mundials.

Entre 2016 i 2020 Josep L. Barona ha estat nomenat professor visitant de l'International Research Organization for Advanced Science and Technology (IROAST, Kumamoto, Japó), on participa en activitats científiques i acadèmiques que busquen introduir la història de la ciència en els estudis de postgrau al país nipó i enfortir els lligams amb la Universitat de València.

Altres Notícies