Professorat de Magisteri treballarà en la promoció d’hàbits saludables i l’educació física

  • Gabinet de Premsa
  • 8 d’octubre de 2019
 
Participants en l'encontre de la Xarxa d'Investigació d'Educació Física i Promoció d’Hàbits Saludables
Participants en l'encontre de la Xarxa d'Investigació d'Educació Física i Promoció d’Hàbits Saludables

Les professores Carme Peiró i Alexandra Valencia i el professor Jorge Lizandra del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal treballaran juntament amb especialistes d’altres universitats de l’Estat en un projecte per a promocionar hàbits saludables. Per això han conformat la Xarxa d’Investigació EFPHS (Educació Física i Promoció d’Hàbits Saludables) finançada pel Consell Superior d’Esports.

La xarxa la integren una trentena d’especialistes d’11 grups d’investigació de diferents universitats. El primer encontre s’ha efectuat en la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid a finals d’aquest mes de setembre.

La xarxa s'integra en l'àrea d’’Activitat Física i Salut’ i en la subàrea de ‘Noves perspectives en educació física i estils de vida saludables en edat escolar’. La xarxa pretén afavorir sinèrgies entre diferents grups d'investigació de l’Estat que treballen en la promoció d'hàbits saludables des dels centres educatius i en l'anàlisi de l'estil docent del professorat d'Educació Física i la seua repercussió en la motivació i en les conseqüències generades en l'alumnat, com per exemple, els nivells d'activitat física.