PROJECTA’T: Estudiantes i estudiants que emprenen

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de desembre de 2021
 
PROJECTA’T: Estudiantes i estudiants que emprenen

La Universitat de València, a més de destacar a nivell internacional com la primera universitat d’Europa en recepció d’estudiants Erasmus, compta amb una important oferta d’estudis que abasten totes les àrees de coneixement.

En total 56 graus i 15 dobles graus, i 136 màsters oficials.

Però per a la Universitat de València és molt important que, a més d’una formació de qualitat i una experiència internacional, les i els estudiants tinguen el suport de la UV en el seu accés al món professional.

A través d’UVocupació s’impulsa la seua ocupabilitat. Però la Universitat de València aposta, també, per l’esperit emprenedor de les i els seus estudiants.

Nombroses iniciatives d’impuls a l’esperit emprenedor, i ajudes al talent i les idees emprenedores es gestionen des d’UVemprén.

A UVemprén, les i els estudiants seleccionats reben formació i assessorament gratuït per transformar la seua idea de negoci en projectes empresarials.

Per tal que conegues les seues històries, la Universitat de València, a través d’UVcomunicació ha produït el format audiovisual ‘Projecta’t’, realitzat pel Taller d’Audiovisuals de la UV.

Vols conèixer FamilyCo, una idea de Fàtima Jihad: una app per a la coordinació de pares i mares separats amb fills en comú?

Pablo Martínez ha creat Yummy, un robot de menjar fresc per crear plats saludables i personalitzats.

L’anàlisi i autentificació d’obres d’art a través de Me FECIT és el projecte d’Aida Martínez.

Com saber si una sabata encaixa al teu peu sense provar-te -la? ‘My Feeting Room’ és la idea de Carolina Lacasta.

Es pot simplificar els procediments administratius en un projecte de reforma rural? Eixa és la idea de Coset Alvis.

En el món rural, com incorporar les tecnologies comercials als negocis? Eixa és la idea de Diego Ariza.

Pots vore aquestes històries en la primera temproada de ‘Projecta’t’ ací: https://go.uv.es/YjuO4qY

Per conèixer més sobre els programes d’emprenedoria de la Universitat de València pots accedir a aquest web d’UVemprén: https://www.uv.es/uv-empren/ca/uvempren.html