Publicacions de la Universitat de València, present en la 81a edició de la Feria del Libro de Madrid

  • Gabinet de Premsa
  • 27 de maig de 2022
 
Caseta de PUV a Madrid.
Caseta de PUV a Madrid.

Fins al 12 de juny, el Parque de El Retiro de Madrid acull la 81a edició de la Feria del Libro de Madrid, una cita amb més de 375 casetes dedicades al llibre que reuneix més de 350.000 visitants. Aquesta edició serà especial per a Publicacions de la Universitat de València ja que, per primera vegada, tindrà un espai propi per donar a conèixer les publicacions més destacades del seu fons editorial i visibilitzar les novetats publicades entre finals del 2021 i aquest inici del 2022.

El lloc de l’editorial de la Universitat de València serà la caseta 2, just al començament del recorregut, juntament amb la resta d’espais d’organismes i institucions. Entre les publicacions més rellevants presents a l’espai de PUV, es podran trobar els títols més destacats sobre Història i Memòria del franquisme, publicacions sobre divulgació científica, biografies de personatges il·lustres de la història, llibres d’assaig i altres publicacions acadèmiques centrades en diferents èpoques de la Història.

A més, la caseta de Publicacions de la Universitat de València comptarà amb la presència de dos dels seus autors per signar exemplars dels seus llibres. El dissabte 28 de maig, d’11:00 h a 13:30 h serà el torn d’Alejandro Pérez-Olivares, que signarà Madrid cautivo. Ocupación y control de una ciudad (1936-1948), i el diumenge 12 de juny, d’11.00 ha 13.30 h, Ángel Alcalde signarà exemplars del seu llibre Excombatientes y fascismo en la Europa de entreguerras.