Quatre egressats de la Universitat reben el premi Capitania General de València

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de juny de 2019
 
Quatre egressats de la Universitat reben el premi Capitania General de València

Quatre graduats de la Universitat de València, egressats el curs 2017-2018, han sigut guardonats en la II Edició del Premi Capitania General de València.

Els egressats de la Universitat de València, Mireia Vives Martínez, Graduada en Llengües Modernes; Patricia Ripoll Martínez, Graduada en Negocis Internacionals; Xavier Duart Contreras, Graduat en Psicologia; i Alexandre Muñoz Gutiérrez, Graduat en Matemàtiques van rebre la vesprada d’ahir el premi, junt a 22 estudiants d’altres universitats valencianes, el premi als millors expedients acadèmics que atorga la Capitania General de València.

El solemne Saló del Tron de l’històric Convent de Santo Domingo de València va ser l’espai que va acollir el lliurament del premis de la mà del Tinent General Cap del Quartell General Terrestre d’Alta Disponibilitat, Francisco José Gan Pampols; i de la Consellera de Justícia, Governació i Reformes Democràtiques, Gabriela Bravo, i on van estar presents la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, i la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez.

Aquests premis s’emmarquen dins de l’estratègia de la Captiania General de València per valorar el millor expedient acadèmic dels i les alumnes que egressaren l’any 2018 per àrees del coneixement, de totes i cadascuna de les universitats del territori valencià, amb la finalitat de reconèixer el rendiment acadèmic i la cultura del mèrit, l’esforç i l’excel·lència.