El rector Esteban Morcillo recull a l’ANECA els dos segells de qualitat editorial atorgats a les col·leccions ‘Aldea Global’ i ‘Desarrollo Territorial’

  • Gabinet de Premsa
  • 5 d’octubre de 2017
 
El rector, en el moment de recollir els premis.
El rector, en el moment de recollir els premis.

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha recollit hui a la seu de l’ANECA, a Madrid, i coincidint amb la celebració de LIBER, els dos segells a la qualitat editorial atorgats a Publicacions de la Universitat de València per les col·leccions ‘Aldea Global’ (publicada en coedició amb la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I i Universitat Pompeu Fabra) i la col·lecció ‘Desarrollo Territorial’, impulsada per l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local. Aquesta darrera, a més, ha obtingut també la menció d’internacionalitat per la presència destacada d’autors estrangers.

Com cada any Publicacions de la Universitat de València està present a LIBER, la fira internacional del llibre que enguany es celebra a Madrid del 4 al 6 d’octubre. Una bona mostra de la producció editorial de la nostra universitat es pot consultar als estands de les editorials valencianes i al de la Unión de Editoriales Universitarias Españolas.

PUV ha desplaçat a la fira que es celebra al pavelló 14 d’Ifema, part del seu personal que està mantenint reunions amb agents del sector editorial, tant distribuïdors espanyols com llatinoamericans i amb altres editorials de llibre acadèmic amb l’objectiu d’augmentar la projecció internacional dels autors, dels llibres i de la pròpia Universitat de València.

Ahir dia 4, van visitar els nostres estands, de la mà de la nostra editora Maite Simon, Carme Riera, escriptora i presidenta de CEDRO i Vicent Climent, rector de la Universitat Jaume I, en representació de la CRUE.

Avui dia 5 d’octubre hem rebut la visita a l’estand de la Generalitat Valenciana, que agrupa la participació de les editorials valencianes, de la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga i la subdirectora del Llibre, Arxius i Biblioteques, Xaro Tamarit que recolzen així el treball del sector editorial valencià i que han estat acompanyades de la presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià, Dolors Pedrós i del president de la Fundació Full pel Llibre i la Lectura, Jesús Figuerola.