Ribó i altres regidors de València a la Universitat amb motiu de 40 anys d’ajuntaments democràtics

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 19 de juny de 2019
 
Imagen de la noticia

El Paranimf de la Universitat de València va acollir dimarts 18 de juny, la taula redona ‘40 anys d’ajuntaments democràtics: València’. La cita va reunir l’actual alcalde de València, Joan Ribó i altres regidores i regidors de València des de 1979. L’acte va tenir lloc a les 18.30 hores, al Centre Cultural La Nau de la Universitat.

La taula redona està organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de València i s’inscriu dins de la programació de Fòrum de Debats del Vicerectorat de Cultura i Esports, que amb aquest acte finalitza les activitats d’aquest curs.

El debat, que va estar presentat per Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport i María José Broseta, presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de València, va comptar amb les intervencions de Fernando Martínez, alcalde de València (PSOE 1979), Carmen Arjona, regidora (PCE 1979/ EU-UPV 1987), Ana Noguera regidora (PSPV-PSOE 1995), Cristóbal Grau, regidor (PP 2007), Amadeu Sanchis, regidor (EUPV 2011) i Joan Ribó, alcalde de València (Compromís 2015 i en l’actualitat).