Rosa Mª Bo Bonet es converteix en la primera dona al Deganat de Filosofia i Ciències de l’Educació

  • Gabinet de Premsa
  • 13 de març de 2018
 
Rosa Mª Bo Bonet.
Rosa Mª Bo Bonet.

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València té, per primera volta, una dona com a degana. Es tracta de Rosa Mª Bo Bonet, professora del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació (MIDE). En la Junta de Centre va aconseguir 27 vots a favor i un en blanc. Substitueix a Jesús Alcolea, que ha consumit els dos mandats.

A la nova degana l’acompanyen en l’equip Fernando Marhuenda (vicedegà de Relacions Institucionals i Internacionales i Cultura), Santiago Mengual (Investigació, Innovació i Qualitat), Mª Elena Cantarino (Estudis i Ordenació Acadèmica), i Irene Verde (secretaria de la Facultat). A més s’inclouran coordinadors/es de titulació, i directors/es de màster i coordinadors/es de doctorat.

Rosa Mª Bo Bonet és professora d’Universitat des de 1994. Va començar com a professora associada. Professora contractada doctora des de 2008, ha estat directora del Màster Universitari de Política, Gestió i Direcció d’Organitzacions Educatives des de la seua implantació en el curs 2010. Directora del Màster Universitari en Psicopedagogia des de la seua implantació en el curs 2011, ha estat secretària de departament MIDE de novembre de 2005 fins a setembre de 2009.

Vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació des de febrer de 2010 fins a març del 2012, va ser posteriorment vicedegana de Postgrau i Doctorat fins a l’actualitat.

Rosa Mª Bo Bonet és membre del Consell de Govern i del Claustre de professors la Universitat de València aquests últims anys. També és membre de la CAPD del doctorat en Educació de la Universitat, i membre del grup MIETIC (Mètodes de Recerca en Educació i TIC) de la Universitat de València.