Salvador Moll, elegit nou degà de la Facultat de Ciències Matemàtiques

  • Gabinet de Premsa
  • 22 de juliol de 2021
 
Salvador Moll.
Salvador Moll.

Salvador Moll ha estat elegit aquest dijous (22 de juliol) nou degà de la Facultat de Ciències Matemàtiques de la Universitat de València. La Junta de Centre l’ha escollit per unanimitat dels 22 integrants. Moll substitueix en el càrrec a Joan Monterde. L’equip deganal està integrat per Antonio Baeza (vicedegà), María Teresa León (vicedegana) i José Vicente Beltrán (secretari).

Salvador Moll és llicenciat (2000) i doctor (2005) en Matemàtiques per la Universitat de València, amb premis extraordinaris de llicenciatura i doctorat. Ha sigut professor ajudant a la Universidad de León, investigador postdoctoral a l’IAC-CNR de Roma i professor contractat i investigador ‘Juan de la Cierva’ a la Universitat Pompeu Fabra. Des de l’any 2009 ha estat vinculat al Departament d’Anàlisi Matemàtica de la Universitat de València; primer com investigador ‘Ramón y Cajal’, després com investigador postdoctoral i, des de l’any 2017, com professor titular.

Ha sigut coordinador de mobilitat del grau en Matemàtiques, és membre de la Comissió d’Investigació de la Universitat de València i era actualment vicedegà del centre. Moll ha impartit docència en els Graus en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Matemàtiques i Química i en el Màster en Investigació Matemàtica.

La seua línia d’investigació està centrada en el camp de les equacions en derivades parcials no lineals. En particular, en equacions singulars el·líptiques i parabòliques amb energia amb creixement lineal a l’infinit respecte del gradient. És autor de 26 articles d’investigació en revistes indexades, ha participat en 11 projectes d’investigació en diferents convocatòries i ha sigut ponent en més de 40 congressos.