Les seleccions de rugbi 7 de la Universitat sumen noves victòries en la segona jornada de CADU de concentració

Les seleccions de rugbi femení i masculí de la Universitat de València van jugar aquest dimecres la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) de concentració celebrat a la Universitat Jaume I.

5 de de desembre de 2019

Selecció masculina de rugbi
Selecció masculina de rugbi

Els dos equips van tancar amb un còmput final positiu de victòries. La selecció femenina, dirigida per Ana Aigneren, va guanyar tres partits (UV 19-7 UPV / UV 29-0 UJI / UV 33-5 UCH) i va empatar contra la Universitat Catòlica de València, partit en què el marcador va quedar igualat a set (UV 7-7 UCV).

Per la seua banda, el conjunt masculí, amb Marcos Armiñana al capdavant com a entrenador, va superar els dos primers partits, en què va guanyar a la Universitat Catòlica de València (UV 28-5 UCV) i a la Universitat Jaume I (UV 25-7 UJI). En el tercer partit de la jornada, els joves van caure contra la Universitat Politècnica de València (UV 0-59 UPV), un escenari similar al que es va produir en la primera jornada, on els de la UV no van poder anotar cap assaig. En l’últim partit van guanyar a la universitat rival, de nou, la Universitat Jaume I de Castelló (UV 26-5 UJI).

Tercera jornada CADU concentració

Després de les dues primeres jornades, les seleccions prendran un descans per a tornar a la competició el 2020. La tercera jornada de CADU de concentració per a les seleccions de rugbi 7 de la UV serà el 6 de febrer a la UPV.

Altres Notícies