El Servei serà en les sessions de benvinguda als Erasmus

  • 12 de gener de 2017
 
El Servei serà en les sessions de benvinguda als Erasmus

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València dóna la benvinguda als estudiants de mobilitat d’altres universitats mitjançant la celebració de diverses sessions de benvinguda els dies 25, 26 i 27 de gener. Aquestes sessions estan dirigides principalment als estudiants Erasmus que faran els seus estudis a la Universitat durant el segon semestre d’aquest curs.

En les jornades de benvinguda, se’ls informarà sobre les titulacions, normatives i serveis universitaris, l’agenda cultural i esportiva de la Universitat per als pròxims mesos, i a més de la normativa local i recomanacions de convivència.

En l’actualitat, la Universitat de València és capdavantera en recepció d’estudiants, ja que ocupa el segon lloc a Europa. L’estudiantat forà podrà escollir entre un ampli ventall d’activitats, competicions i formació que des del Servei d’Educació Física i Esports s’ofereixen, activitats com les danses, tennis, pàdel, zumba, ioga, pilates, etc. tenen una gran acollida entre ells. A més, les activitats aquàtiques com el surf i el surf de vela, resulten molt atractives per a l’alumnat i tenen una demanda molt elevada entre els mesos de febrer a abril.