Sessió de Benvinguda Erasmus

  • Servei de Relacions Internacionals i Cooperació
  • 6 de setembre de 2022
 
Sessió de Benvinguda Erasmus

El dia 7 de setembre de 2022, a les 11h, està prevista la sessió de benvinguda en línia per a l'alumnat de mobilitat entrant (incoming) pel canal YouTube de Relacions Internacionals.

Està previst que 2.173 estudiants Erasmus de mobilitat s'incorporen a la Universitat de València en el mes de setembre per a realitzar una estada de mobilitat al curs 2022-23. Per la seua part, està previst que més de 1.931 estudiants de la Universitat de València comencen este semestre les seues mobilitats Erasmus en universitats sòcies europees.

Per tal de donar-los la benvinguda, pel canal de YouTube del Servei de Relacions Internacionals s'organitza una sessió de benvinguda en línia que serà la primera presa de contacte dels estudiants amb la Universitat. Es donarà a conèixer la nostra Universitat i s'informarà al voltant de les activitats, les instal·lacions i els serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada.

La sessió es retransmetrà en directe el dimecres 7 de setembre, a les 11h.

Es pot accedir a la sessió de benvinguda en este link.

Aquesta acció es complementa amb les sessions específiques d'orientació que organitzen les diverses facultats de la Universitat de València.

Al marge dels 2.173 estudiants Erasmus “incoming”, s'incorporen a la nostra Universitat 117 estudiantes d'universitats no europees dins del programa internacional de mobilitat. Estudiantat dels Estats Units, Canadà, Sud-Amèrica, Xina, Corea o Japó s’incorporaran a la nostra universitat dins d'aquest programa.

També està previst acollir més de 381 estudiants procedents d'altres universitats espanyoles que participen en el programa de mobilitat SICUE.

En el programa Erasmus, Itàlia, Alemanya i França són, per este ordre, els països que més estudiants envien a seguir els seus estudis a la nostra institució.

Amb els 2.173 estudiants Erasmus rebuts, la Universitat de València continua sent líder europeu en la recepció d'alumnat Erasmus.

Arxivat en: Estudis , Estudiant/a