Sessions de benvinguda per a l’estudiantat Erasmus

  • Gabinet de Premsa
  • 25 de gener de 2018
 
Imatge d'arxiu d'una sessió de Benvinguda
Imatge d'arxiu d'una sessió de Benvinguda

La Universitat de València acull aquests 25 i 26 de gener les sessions de benvinguda per l’estudiantat internacional que participa en els seus programes de mobilitat (Erasmus i Programa Internacional). Les sessions es realitzaran en el Saló d´Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

 Consultar les sessions

Amb el començament del segon semestre, al voltant de 700 alumnes Erasmus s´incorporaran a la Universitat de València per a realitzar una estada de mobilitat internacional al llarg del segon semestre del curs 2017-18.

Per tal de donar-los la benvinguda, el Vicerectorat d´Internacionalització i Cooperació, amb el suport del Servei de Relacions Internacionals, du a terme diverses sessions de recepció que tenen com a finalitat ser la primera presa de contacte de l’estudiantat amb la Universitat. En les sessions es dóna a conéixer la institució acadèmica i s´informa sobre les activitats, les instal·lacions i els serveis dels quals pot gaudir l’alumnat durant la seua estada.

Les sessions estan dirigides principalment a estudiantat Erasmus, programa en el qual la Universitat de València és líder en recepció d’alumnes en ocupar el tercer lloc a nivell europeu. Però també participarà estudiantat del programa internacional, procedent d´universitats no europees. Així mateix, també està previst que acudisquen participants del programa Erasmus per a estudiants no europeus. Un nou programa en el qual participa la Universitat de València des de fa dos cursos i que cada any permet la incorporació d´estudiantat de països com Rússia, Tunísia, Sèrbia, Armènia, Sudàfrica o Xina, entre altres.

Per tal d´afavorir la integració cultural i social de l´estudiantat internacional, la Universitat també organitza altres activitats com el Tastallengües, que tindrà lloc l´1 de febrer al Centre Octubre de Cultura Contemporània. L´acte té com a finalitat ser un punt de trobada entre l´alumnat nacional i l´internacional amb la realització d´un intercanvi culinari i lingüístic, i on també hi haurà actuacions musicals.

Cal destacar que algunes facultats també organitzen sessions de benvinguda específiques per a l’estudiantat que es matricularà en les seues titulacions.

Es pot trobar tota la informació ací.