Silvia Barona, membre d’honor de la Facultat de Dret d’Ourense

  • Gabinet de Premsa
  • 13 de juny de 2018
 
Silvia Barona.
Silvia Barona.

Silvia Barona, catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València, ha estat nomenada membre d’honor de la Facultat de Dret d’Ourense (Universitat de Vigo). El reconeixement va realitzar-se durant l’acte de graduació dels estudiants de la sisena promoció de dret de la universitat gallega.

La sessió solemne va celebrar-se el passat 1 de juny, amb assistència de representants acadèmics i de familiars dels nous titulats.

Silvia Barona va ser vicerectora de Comunicació i Relacions Institucionals de la Universitat entre 2010 i 2014. És doctora ‘honoris causa’ per la Universitat Örebro de Suècia, presidenta de la Cort d’Arbitratge i Mediació de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, i directora del Grup MedArb de la Universitat de València, vinculat a una xarxa d’investigadors i professionals nacionals i internacionals experts en ADR (solució extrajurisdiccional de conflictes)

La doctora Barona ha centrat una gran part de la seua activitat investigadora a treballar pel foment de la mediació i l’arbitratge en el marc de la resolució dels conflictes. Ha publicat 17 llibres com a autora única i ha participat en 600 obres col·lectives, algunes de les quals ha dirigit ella mateixa, referides a la mediació i l’arbitratge.

Arxivat en: Nomenaments