Superat l’equador del CADU amb noves victòries per a la Universitat de València

  • Servei d'Esports
  • 13 de desembre de 2017
 
L'equip de bàsquet femení.
L'equip de bàsquet femení.

La Universitat de València va disputar dimarts passat, 12 de desembre, la tercera jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) contra la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. La jornada va donar per a molt, especialment en el cas dels equips valencians, que van tornar de l’UJI amb quatre victòries i un empat.

Superat l’equador del campionat, va destacar el paper de les xiques i els xics de l’equip de bàsquet. El combinat femení va tornar a imposar-se, però aquesta vegada va aconseguir el centenar de punts enfront dels 33 que van marcar els seus contrincants. Igual de rotunda va ser la derrota per a l’UJI en el partit de bàsquet masculí: 55-111.

En futbol sala, tant elles com ells van arrasar. El masculí, que va empatar contra la Catòlica la passada jornada, no va tindre rival en aquesta ocasió: 0-7. En el femení, el marcador va finalitzar amb un esplèndid 1-6 per a les valencianes.

El partit de futbol masculí, que també es va disputar a Castelló, potser fou el més renyit. Els de l’UJI van mostrar un equip fort i resolt que, finalment, no es va poder imposar al de la Universitat de València, quedant empatats 0-0.

A València es van jugar els partits d’handbol i voleibol, en les categories masculina i femenina. En totes elles, la victòria va ser per a la universitat local. L’handbol femení es va saldar amb un 36-27 i el masculí amb un altre folgat 37-17.

Els jugadors i les jugadores de voleibol van derrotar els seus rivals de Castelló amb tots els sets al seu favor.

Malgrat els bons resultats assolits a falta de dues jornades per a finalitzar l’autonòmic, els tècnics valencians s’han mostrat prudents davant possibles canvis en les pròximes trobades. “Encara hi ha molt per decidir, però sempre esperem jugar les finals amb el màxim d’equips”, reconeixien.

En els esports de raqueta, que es van disputar a les pistes del Campus dels Tarongers de la Universitat de València, l’equip local de pàdel va celebrar un triomf contundent. Van jugar dobles mixts, dobles masculí i dobles femení, i en tots el marcador va ser el mateix: 3-0. No va córrer igual sort l’equip de tennis, que va perdre de nou.

Després de l’aturada de les festes nadalenques i els exàmens del primer quadrimestre, es recuperarà l’autonòmic al febrer. La quarta jornada de CADU enfrontarà el dia 14 les universitats de València i d’Alacant.

D’altra banda, el pròxim dimarts, 19 de desembre, Castelló tornarà a ser escenari de l’esport universitari valencià. Les instal·lacions de l’UJI acolliran la segona jornada del CADU de concentració que mesurarà els equips de rugbi femení i masculí, i de futbol 7 femení de la Universitat de València i de la Jaume I.