Tres medalles per a les taekwondistes de la Universitat de València en el Campionat d'Espanya Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 3 de juny de 2022
 
Taekwondo

La UV ha aconseguit 3 metalls en el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) de Taekwondo i amb això ha tancat l'edició 2022 de la competició nacional amb un total de 58 medalles.

Aquest diumenge 29 de maig es va celebrar a Múrcia el campionat d'Espanya de Taekwondo, una disciplina olímpica basada en l'autodefensa, que posa fi als CEU de 2022.

La Universitat de València va aconseguir les tres medalles en la modalitat de combat. Paula Temina Monleón, en pes gall (-53 KG), va guanyar la plata. Neus Domenech Sala, en la categoria de pes mitjà (-73), va obtindre el bronze. I Blanca Calvo Rodríguez (-46kg), es va endur una altra plata.

En la modalitat de poomsae la Universitat de València va comptar amb Maria Vidal Frasés, que va quedar en una meritòria novena posició.
Les tres medalles guanyades en Taekwondo, sumades a les aconseguides pels atletes de la UV al llarg de tot el Campionat d'Espanya Universitari, fan un total de 58 metalls -10 ors, 17 plates i 31 bronzes-. El que situa a la Universitat de València com la segona Universitat amb més medalles dels CEU 2022, per darrere de l'organitzadora, la Universitat Catòlica Sant Antoni de Múrcia (UCAM).


 

Arxivat en: