La Universitat amplia el termini de préstec d’ordinadors portàtils

  • Gabinet de la Rectora
  • 23 de desembre de 2020
 

El servei de préstec d’ordinadors portàtils a estudiantes i estudiants s’ha vist reforçat en la nova normalitat per COVID-19, i ara s’amplia el termini de préstec dels equipaments. Aquesta línia de suport s’uneix a les ajudes TIC pròpies de la UV per superar l’escletxa digital entre estudiantes i estudiants.

En el context de la pandèmia per COVID-19, amb l’objectiu de combatre l’escletxa digital, evitant que cap persona es trobara en situació de desavantatge per qüestions econòmiques, la Universitat de València va desenvolupar una línia pròpia d’ajudes a estudiantes i estudiants amb problemes d’accés a Internet i/o amb dificultats informàtiques.

Aquesta línia d’ajudes a estudiantes i estudiants complementava altres mesures com ara l’increment de les ajudes pròpies de la UV a estudiantes i estudiants i les mesures d’ajornament de pagament de rebuts impagats per situacions econòmiques sobrevingudes.

Seguint aquest mateix esperit, a principis d’aquest curs 2020-2021, i ja en el marc de la nova normalitat per COVID-19, la Universitat de València va reforçar la seua línia de suport a estudiantes i estudiants per combatre l’escletxa digital creant unes noves ajudes per a l’adquisició d’equipament informàtic/tecnològic per a facilitar el seguiment de la docència no presencial derivada de la situació d’emergència sanitària i econòmica. Pots accedir a aquesta informació ací.

Prèviament, la Universitat de València venia desenvolupament un servei de préstec d’ordinadors portàtils per un termini de set dies.

Ara, i per donar resposta a les necessitats de les i els estudiants, el temps de préstec dels ordinadors portàtils serà de 15 dies, amb una renovació de fins 6 vegades, el que podrà suposar disposar d’un equipament informàtic al llarg de 90 dies.

Pots informar-te de com reservar un ordinador portàtil en préstec seguint aquest enllaç.