La Universitat celebra el Dia Internacional de la Dansa amb un Flash Mob en la Facultat de Magisteri

  • 27 d’abril de 2016
 

La Universitat de València celebra aquest dijous 28 d’abril el Dia Internacional de la Dansa amb un Flash Mob. L’esdeveniment tindrà lloc d’11 a 11:30 hores a l’esplanada entre la Facultat de Magisteri i la Biblioteca, al Campus de Tarongers. En l’activitat col·labora el Conservatori Superior de Dansa de València. L’activitat està oberta a tot el públic, i es convida especialment l’estudiantat a participar en la creació d'una xicoteta coreografia que s'assajarà i ballarà en una única sessió de mitja hora.

El Flash Mob està organitzat per la Universitat -mitjançant la gestió del Servei d’Informació i Dinamització SeDI- i la Facultat de Magisteri, amb la col·laboració del Conservatori Superior de Dansa de València, dins del marc de les celebracions que es realitzen arreu del món amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, establit per la UNESCO en 1982.

     La dansa no és només un art escènic, és un poderós mitjà d'expressió que acompanya a l'esser humà des del seu naixement. El seu llenguatge, el llenguatge del cos, és immediat i també accessible, l'instrument sempre està amb nosaltres. Amb aquesta filosofia, la Universitat de València i el Conservatori de Dansa convoquen l’estudiantat a participar. Tan sols cal d’acudir a la cita, sense més requisit que la intenció de gaudir col·lectiva i plenament del ball.