La Universitat inaugura el Programa Internacional de Motivació Empresarial Pime3UV

El saló d'actes de l'edifici del Rectorat va acollir la inauguració del Programa Internacional de Motivació Empresarial de la Universitat de València (pime3UV), impulsat pel vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València a través d'UVemprén i per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

14 de de febrer de 2020

En l'acte de presentació del programa van participar la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, la directora de l'esmentada Càtedra,Encarna Mazón, i el catedràtic de la Universitat de València en qualitat de coordinador del programa formatiu pìme3UV a la Universitat de València, Esteban Sanchis.

En aquesta edició 2020 s'han rebut 109 sol·licituds (63 en 2019) per a participar en el concurs i s'han admés a 80 estudiants (47 de 2019) que podran gaudir de l'experiència de cursar un mòdul formatiu en tècniques d'emprenedoria per al desenvolupament innovador i de participar en un Campus de Cultura Empresarial. Aquesta formació els permetrà optar a una de les 12 ajudes per a participar en el campus internacional de l'European Innovation Academy, que se celebrarà a Cascais, Portugal, de l'11 de juliol al 2 d'agost de 2020.

En aquest concurs d'idees i projectes empresarials per equips es reconeixeran les millors propostes en la promoció de l'autoocupació femenina, les més innovadores i creatives o a l'equip d'innovació més cohesionat i integrat.

La jornada es va completar amb les experiències de primera mà d'Elena Álvarez García, estudiant de l'ETSE-UV i Samuel López de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, estudiants guanyadors de la beca EIA 2019, i un taller amb el títol “La innovació en temps de pime3UV: Tinc una idea”, a càrrec d'Alicia Mes Tur professora del Departament de Direcció d'Empreses “Juan José Renau” de la Universitat de València.

Altres Notícies