La Universitat lliura aquest divendres els Premis Ragalo Impuls a l’ApS

  • Gabinet de Premsa
  • 3 de maig de 2018
 
Persones premiades en l'edició dels premis Ragalo aquest 2018
Persones premiades en l'edició dels premis Ragalo aquest 2018

La Universitat ha lliurat aquest divendres 4 de maig els Premis Ragalo a l’Impuls de les ApS (Aprenentatge i Serveis). L’acte d’aquesta segona edició dels guardons ha tingut lloc a l’edifici del Rectorat. A més, es presentà la II Promoció de les ApS puntuals de la Universitat. Entregà els premis la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero.

En total s'han lliurat cinc premis. En la categoria d’Arts i Humanitats el projecte guanyador és ApS de mediación artística: mujer y violencia de género; en Ciències de la Salut, el projecte Qué más da: SI-DA; en Ciències Socials i Jurídiques, el projecte Mi-gran(d)o de arena: construyendo una migración segura; en Ciències Bàsiques, Experimentals i Enginyeries, Germinant la teua creativitat; i en la categoria d’Educació (Ciutadania i Crítica Global), el projecte ApS virtual: Español en vivo.

La professora de la Universitat Autònoma de Madrid i experta en ApS, Pilar Aramburuzabala, oferí un conferència i a continuació es presentaren alguns dels projectes que s’han desenvolupat durant aquest curs acadèmic.

La Universitat de València, a través del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner, va convocar l’alumnat per a participar en la segona edició del Premi Ragalo, nom amb el qual es reconeix Rafaela García López, professora de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València. Enguany la convocatòria es va obrir a la resta de l’Estat.

El jurat del Premi Ragalo estava compost per Esteban Morcillo, aleshores rector de la Universitat; Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística; Ramón López, vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa; Pilar Aramburuzabala, professora de la Universitat Autònoma de Madrid i membre de la Xarxa Universitària Espanyola d’ApS; i Roser Batllé, membre de la Junta Directiva de la Xarxa Espanyola d’ApS.

Més informació: