La Universitat obri la inscripció per a La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove

La Universitat de València, a través de la Fundació General, ha obert el període d’inscripció per a les escoles d’estiu: La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove. Tindran prioritat per a accedir a aquests serveis les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i estudiantat) i del col·lectiu Alumni UV, així com els participants en anteriors edicions. També s’hi podran acollir infants sense vinculació amb la Universitat tenint en compte la limitació de places.

4 de de maig de 2018

Imatge d'arxiu de La Nau de les Xiquetes i els Xiquets.
Imatge d'arxiu de La Nau de les Xiquetes i els Xiquets.

La Nau de les Xiquetes i els Xiquets és un programa d’oci educatiu per a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre el 2006 i el 2013) que es desenvolupa en el mes de juliol. Com en edicions anteriors, s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts. Així, del 2 al 31 de juliol faran un viatge al ‘País Joc: tradicions i jocs de la nostra terra’. Durant aquesta aventura, coneixeran les tradicions i els costums de la cultura valenciana, a través de l’aprenentatge de jocs populars, refranys i cançons que han arribat a l’actualitat per la tradició oral. També coneixeran els oficis tradicionals i es convertiran en artesanes i artesans capaços de fer creacions meravelloses amb materials típics de la terra.

Hi ha una oferta de 450 places distribuïdes de la manera següent: 175 al Campus dels Tarongers; 175 al Campus de Blasco Ibáñez; i 100 al Campus de Burjassot-Paterna.

D’altra banda, La Nau Jove, dirigida a joves de 13 a 16 anys (nascuts entre els anys 2002 i 2005) i amb seu al Campus dels Tarongers, és un espai d’educació en el temps lliure i d’oci actiu, una proposta entre la formació i la diversió. Se n’ofereixen 90 places.

En ambdós casos, la inscripció, que es realitza mitjançant ENTREU, estarà oberta del 3 al 13 de maig per a les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària, del col·lectiu Alumni UV i per als xiquets i els joves que participaren en edicions anteriors. El públic en general podrà inscriure-s’hi del 14 al 23 de maig.